Skip Navigation
 Vakantieverhuur

VILLA MONTANJA

 

 Villa Montanja is ook te koop, meerdere opties mogelijk zoals,

Enkel de vakantievilla,

Vakantievilla en het identieke huis met extra zwembad en 2 appartementen ernaast.

Enkel het huis naast de vakantievilla 

Een elegante Villa met een caribbisch tintje. Een eigen huurhuis dus, maar wel met de luxe van een 5 sterren resort. Een kleine greep uit hetgeen Villa Montanja u biedt :

Gezellig vakantie vieren, genieten van het echte Arubaanse leven, u verblijft in Montanja, dat is in Noord, geliefd om de hotels en stranden op 4 minuten afstand, een wijk waar ook de Arubaan zelf graag woont, zo anders dan Nederland, zo veel makkelijker en eenvoudiger om te genieten temidden van het Arubaanse leven, dat is wat wij hier ervaren en waar wij u graag deelgenoot van maken.

Wij bieden een volledig ingerichte villa , (geschikt voor 1-7 personen) te huur aan waarin u alle luxe aantreft die u nodig heeft om uw vakantie in Aruba comfortabel door te brengen.
Sfeervol ruim ingerichte woon en eetkamer, volledig ingerichte goed geoutilleerde keuken met grote koelkast, oven, gaskookplaat, 2 spoelbakken, koffiezet machine, waterkoker, magnetron en uiteraard alle potten, pannen, borden bestek etc.  extra toilet op beneden verdieping. Trap naar boven alwaar u 3 ruime slaapkamers aantreft allen voorzien van twee bedden, ook aan elkaar te schuiven tot king size formaat, de slaapkamers zijn voorzien van split unit airconditioning. Er is een safe deposit box waar u uw waardevolle bezittingen in kunt opbergen, 2  badkamers en een toilet.

Een sfeervol luxe terras direct voor uw deur en onder de grote cabana in de 2000m2 grote tuin vindt u nog een terras waar u heerlijk in de wind en uit de zon kunt zitten. 6 ligbedden waar u  op kunt luieren een goed boek kunt lezen of gewoon kunt genieten van onze tropische tuin aan de rand van een fantastisch zwembad. De papagaaitjes en de trupialen hebben wij gevraagd om iedere ochtend een optreden te verzorgen, kortom kunnen wij stellen dat Villa Montanja het juiste adres voor uw Vakantie is en uiteraard ook voor uw kinderen.

Over het algemeen  komt u in de avond aan op Aruba. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het vliegveld wordt opgehaald en wij brengen u naar uw villa, een veilig idee.

.....en dan vergeten we bijna te vermelden dat uw villa drie keer per week wordt schoongemaakt, de bedden opgemaakt, schone handdoeken, badlakens etc etc! We stelden het al aan het begin: Villa Montanja, een Vijf sterren Villa!

Recommended on Tripadvisor

Huis Links

Beide huizen

Tropic

Zwembad

Gazebo

Gazebo

Gazebo

Hangmat

Vakantie woningen

Tuin

Flipkey award 2013

  
 
 
« ga terug|print